UGRADNJA VEĆ OD 8.500 DINARA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

OVLAŠĆENA UGRADNJA KLIMA UREĐAJA

Montaža klime 9 i 12 Btu – 8.500 dinara

(doplata za instalaciju po dužnom metru 1.800 dinara)

Montaža klime 18 Btu – 10.000 dinara

(doplata za instalaciju po dužnom metru 2.200 dinara)

Montaža klime 24 Btu – 12.000 dinara

(doplata za instalaciju po dužnom metru 2.800 dinara)

Demontaža klime – 3.500 dinara

Demontaža klime 24 BTU – 5.000 dinara

Nakon što obavite kupovinu klima uređaja, korak bliže korišćenju istog je da pozovete nekoga ko poseduje potrebno znanje i iskustvo da izvrši ugradnju. Mi vam stojimo na raspolaganju za navedenu uslugu, kao i savetovanje prilikom odabira klima uređaja ukoliko ga još niste odabrali. Nudimo i opciju kupovine klima uređaja za vas i uz klimu donosimo račun i garanciju iz prodavnice. Kod odabira klime najbitnije je da bude A++ (energetska ušteda). 

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve proizvođače klima uređaja. Neki od njih su Fox, Alpha, Daewoo, Beko, Tesla, Mdv, LG, Samsung, Gorenje, Volt, Vivax, TCL, Daikin, Aux, Venting, Korel. Naši majstori poseduju profesionalan alat i specijalizovani su za sve vrste kućnih split sistema, u koje spadaju i inverter klima uređaji. Dostupni smo na svim gradskim opštinama u glavnom gradu i na vašu adresu dolazimo u roku od 45 minuta ili u vreme kada zakažete intervenciju.

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Prvi korak u samom procesu montaže je utvrditi gde je najbolje montirati unutrašnju jedinicu. Naravno, to radimo u dogovoru sa vama, u zavisnosti od vaših želja i daljih planova. 

Montažu klima uređaja započinjemo vezivanjem komunikacionog kabla između unutrašnje i spoljašnje jedinice. Nakon što postavimo kondenz crevo prelazimo na varenje bakarnih cevi. Cevi služe za protok freona. Montažu nastavljamo snopiranjem i bandažiranjem instalacije koja ide iz unutrašnje ka spoljašnjoj jedinici. Dalje vršimo tiplovanje nosača unutrašnje jednice i bušimo rupu pod padom. 

Kada nakačimo unutrašnju jedinicu na prethodno postavljen nosač time smo završili prvi deo montaže u vašem domu i prelazimo na spoljašnju jedinicu. Prvi korak je svakako tiplovanje nosača. Klimu postavljamo na nosač i vršimo učvršćivanje šrafovima i merimo instalaciju. Zatim postavljamo holendere i vršimo vezivanje holendera i komunikacionog kabla između spoljašnje i unutrašnje jedinice. Odvod kondenzacije postavljamo u dogovoru sa vama. Posebnu pažnju treba obratiti na to da se stručno vežu holenderi i komunikacioni kabl, kako ne bi došlo do puštanja freona, odnosno kvara elektronike. 

Poslednji korak montaže je provera onoga što smo radili, odnosno puštanje klime u rad. Proveravamo odvod vode, zatim proveravamo ispravnost kompresora i ventilatora. Kada utvrdimo da sve savršeno funkcioniše overavamo vam garanciju u trajanju od godinu dana, koja se odnosi na ugradnju, ispravnost uređaja i kompresor klime. Uz redovan godišnji servis garancija se produžava na još godinu dana.

Dostupni smo 00-24h svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo