SERVIS VEĆ OD 3.000 DINARA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Redovan servis klime od 3.000 dinara

(preporučuje se jednom do dva puta godišnje radi pravilnog održavanja zdravlja klime)

Naša preporuka je da se redovan godišnji servis obavlja 1-2 puta godišnje. Poželjno je uraditi servis pred početak leta, kao i pred početak zime. Na taj način ćete biti mirni kako za hlađenje, tako i za grejanje vašeg doma, kancelarije i sl. Ovo govorimo iz razloga što neservisiran klima uređaj postaje leglo bakterija koje mogu ugroziti zdravlje vaših ukućana ili kolega. Dok kruži vazduh sva prljavština se zadržava na filterima, tako da osim što može biti štetno po vaše zdravlje, može prouzrokovati i kvar na klima uređaju koji će koštati više nego samo servisiranje uređaja. 

U dosadašnjem radu dugom preko 10 godina susretali smo se sa svim vrstama i proizvođačima klima, tako da vam stojimo na raspolaganju za split sisteme, kasatne klime i čilere. Naši ovlašćeni majstori vam priskaču u pomoć u svim delovima Novog Sada.

Ukoliko ne servisirate vaš klima uređaj dolazi do lošeg protoka vazduha. Klima uređaj će u toku rada uvlačiti vazduh iz prostorije i sva prašina će se zadržavati na filterima unutrašnje jedinice. Zaprljanost filtera će uticati i na rad same turbine, što će se i osetiti prilikom kubiciranja vazduha u prostoriji. Još jedna stvar koju ne smete dozvoliti, a sprečavate je redovnim servisom, je to da klima uređaj ostane bez freona. Nedostatak freona može dovesti do pregrevanja i ozbiljnog kvara kompresora.

Dostupni smo 00-24 svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo