PUNJENJE FREONOM - OD 3.500 DINARA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

PUNJENJE KLIME FREONOM

Punjenje klime freonom – od 3.500 do 5.000 dinara

(obavlja se ukoliko klima slabije hladi (ili greje) ili ne može da se upali)

Pored servisa i montaže klima uređaja, jedna od intervencija koju izvršavamo najučestalije je punjenje klime freonom. Ukoliko primetite da klima slabije hladi, ili ne hladi uopšte, potrebno joj je punjenje freonom. Isto važi i ako slabije greje ili ne može da se upali. Pažnju treba obratiti i na povećanu buku iz spoljašnje jedinice zbog lošeg rada kompresora što može dovesti do njegovog kvara. Zbog svega ovoga veoma je bitan redovan godišnji servis u kojem proveravamo kompletnu instalaciju, kao i holendere i freon.

Redovnim godišnjim servisom sprečavaju se sve vrste kvarova, a na taj način se vrši ušteda vašeg novca. Kada punimo klima uređaj freonom pregledavamo da li je pukao holender ili var jer u tom slučaju postoji mogućnost da je freon iscureo. 

Proveru izvršavamo pomoću manometara dok količinu freona koji nedostaje dodajemo na osnovu radnog pritiska. Bitno je proveriti uzrok curenja freona pre nego što ponovo napunimo klima uređaj. Nakon što utvrdimo uzrok, otklanjamo kvar i klimu ponovo punimo odgovarajućim i originalnim freonom licenciranog proizvođača. 

Originalne freone koristimo kako bismo zaštitili kompresor klima uređaja, za razliku od jeftinih koji sadrže veliki procenat vlage i trajno mogu oštetiti kompresor. Na kraju prelazimo na vakumiranje sistema. Punjenje klima uređaja freonom vršimo na teritoriji svih opština u Novom Sadu i po vašem pozivu odmah dolazimo na željenu adresu.

Dostupni smo 00-24 svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo