POPRAVKA KLIMA UREĐAJA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

POPRAVKA KLIMA UREĐAJA

Zamena holendera: 1.000 dinara

Zamena kondenzatora: 2.500 – 5.000 dinara

Zamena starter kompresora: 3.000 – 5.000 dinara

Zamena senzora temperature: 3.000 – 5.000 dinara

Jedna od usluga koje vršimo je i popravka elektronike na standardnim i inverter klima uređajima. Nakon telefonskog razgovora u kome nam iznesete problem, naš majstor dolazi na željenu adresu kako bi ustanovio kvar, odnosno utvrdio da li je u pitanju problem u samoj elektronici, ili pak nešto drugo. Ukoliko je problem u elektronici, naš majstor će je demontirati sa klima uređaja i dostaviti našem elektroničaru koji će izvršiti popravku. Nakon što se obavi defektaža, formiraćemo cenu i obavestiti vas o istoj, kako biste nam dali odobrenje za popravku.

Kod inverter klima je teže prepoznati oštećenje, tako da izvršavamo defektažu na samom uređaju, što predstavlja problem čije rešavanje zahteva više vremena. Ipak, kod inverter klima nekada nije moguće popraviti elektroniku zato što se ne može naći odgovarajući deo na tržištu. Naši majstori uspešno izvršavaju i popravku temperaturne sonde, kao i ventilatora klime.

Dostupni smo 00-24 svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo