DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA - 3.500 DINARA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Demontaža klime:  3.500 dinara

Premeštanje spoljne jedinice: 5.000 – 7.000 dinara

Premeštanje unutrašnje jedinice: 5.000 – 7.000 dinara

Demontaža klima uređaja obuhvata skidanje unutrašnje i spoljašnje jedinice, zatim nosača unutrašnje i spoljašnje jedinice kao i kompletnih cevi. Takođe, prilikom ove usluge čuvamo gas za ponovnu montažu. Poverenje naših klijenata stekli smo dugogodišnjim stručnim radom u kome smo izvršili nekoliko hiljada demontaža klima uređaja. Ovu uslugu obavljamo na teritoriji celog Novog Sada, a naši majstori naći će se na vašoj adresi u najkraćem roku ili u dogovoreno vreme.

PREMEŠTANJE KLIMA UREĐAJA

Učestala želja naših klijenata je upravo premeštanje klima uređaja u drugu kuću ili stan, ili u neku drugu prostoriju u željenom objektu, koje obavljamo pedantno i profesionalno. Na vršenje ove usluge utiču različiti faktori kao što su renoviranje doma, rad fasade, izolacije i slično. 

Jedan od prvih koraka koje obavljamo prilikom premeštanja klima uređaja je zatvaranje freona i sabijanje u sistem, kao i gašenje klima uređaja. Sledeći korak je skidanje holendera i struje, a zatim skidanje spoljašnje jedinice. Sledi vađenje instalacije iz rupe i skidanje unutrašnje jedinice. 

Kako ne bi došlo do povreda izazvanih prženjem gasom ili udarom struje, posebnu pažnju obraćamo na freon i struju. Ovo kratko objašnjenje može služiti da sami izvršite skidanje klima uređaja, što ne bismo preporučili zbog mogućih povreda, kao i potencijalnih oštećenja klima uređaja. Savetujemo vas da ovaj posao prepustite našim ovlašćenim i stručnim serviserima.

Dostupni smo 00-24 svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo