ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA - OD 3.000 DINARA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, naš call centar dostupan je za pozive od 08.00 do 18.00h svakog dana.

ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA

Redovan servis klime od 3.000 dinara

(preporučuje se jednom do dva puta godišnje radi pravilnog održavanja zdravlja klime)

Skidamo i turbine ukoliko stanje klime to zahteva, što ne ulazi u cenu servisa. Ove delove (komplet plastike, filteri i turbine) peremo i vraćamo u fabričko stanje. Dok se oni suše peremo i dezinfikujemo kompletno saće (isparivač) unutrašnje jedinice sredstvom koje sadrži veliku količinu asepsola. Sledi ponovno sklapanje klima uređaja, a zatim i provera instalacije i komunikacije između unutrašnje i spoljašnje jedinice. Kao poslednji korak slede kontrola holendera i izolacije na cevima, pranje saća, kao i provera i dopuna gasa (R22, R32, R410-A). Nakon obavljanja svih pomenutih poslova, klima se tesira i ukoliko je sve uspešno odrađeno, pušta se u rad.

Važno je napomenuti da je servis klima uređaja u poslovnim prostorima, prostorija sa velikom koncentracijom ljudi, bolnicama, frizerskim salonima, prodavnicama i sličnim objektima, potrebno vršiti nekoliko puta godišnje, a u najboljem slučaju na tri meseca. Ovo je način za sprečavanje razmnožavanja virusa i bakterija na vašem klima uređaju, kao i očuvanje zdravlja vaših ukućana i poslovnih saradnika. Redovno servisiranje čuva ispravnost vašeg klima uređaja kako bi se produžilo njegovo trajanje.

Dostupni smo 00-24 svakog dana

062 818 92 54

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge koje pružamo